OD SUTRA MANIFESTACIJE U POVODU DANA OPŠTINE

Međunarodnim turnirom u tekvondou sutra će u Prnjavoru početi program obilježavanja Dana opštine-24.marta.

Na turniru, čiji je domaćin Tekvondo klub “Prnjavor“, učestvovaće više od trideset klubova iz Austrije, Slovenije, Hrvatske, Mađarske, Srbije, Bugarske, Makedonije , Grčke, Republike Srpske i BiH.

Predsjednik i trener kluba iz Prnjavora Branislav Njegovan kaže da je ovaj turnir najmasovniji turnir u ITF tekvondou u BiH i nalazi se u zvaničnim kalendarima Tekvondo saveza RS i BiH, a od prije nekoliko godina i u kalendarima Evropske i Internacionalne tekvondo federacije.

Takmičenja će se u dvorani “Sloga“ odvijati u tri starosne kategorije- kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj.

“Nadam se da ćemo i ove godine biti dobri domaćini i da ćemo na najbolji mogući način predstaviti naš grad.“ kaže Njegovan.

U povodu obilježavanja Dana opštine sutra u večernjim časovima Gradsko kulturno-umjetničko društvo “Pronija“ upriličiće promociju projekta “Etnomuzikološka,etnokoreološka i etnološka istraživanja opštine Prnjavor“.

Na projektu istraživanja tradicionalnih igara,pjevanja i sviranja na tradicionalnim instrumentima,kao i ispitivanju godišnjeg i životnog ciklusa radili su Aleksa Malić,Dario Topić i Milan Vojvodić.

Programom obilježavanja Dana opštine u Prnjavoru će do kraja mjeseca biti organizovan niz sportskih , kulturnih i zabavnih manifestacija.

Svečana sjednica Skupštine opštine sa akademijom predviđena je za 24.mart.(kraj)/ts/ 

PROČITAJTE JOŠ
ODRŽAN  DJEČIJI MASKENBAL
Dramska scena  Srpskog prosvjetno- kulturnog društva “Prosvjeta“  organizovala je danas u Prnjavoru dječiji maskenbal,čime su obilježili  Svjetski dan pozorišta i  14 godina svog rada i postojanja. Rukovodilac ovog amaterskog pozorišta Brankica ...
Pročitaj
Načelnik opštine Prnjavor Siniša Gatarić upriličio je danas prijem za učenike osnovnih i srednjih škola koji su u protekloj školskoj godini osvojili prva mjesta na republičkim takmičenjima. Na prijemu su bili ...
Pročitaj
Predsjednici opštinskih odbora Srpske demokratske stranke /SDS/ Siniša Gatarić i Srpske radikalne stranke /SRS/ Milorad Kondić potpisali su danas sporazum o podršci ove dvije stranke SDS-ovom kandidatu za načelnika opštine ...
Pročitaj
Opštinska organizacija Crvenog krsta u Prnjavoru danas je počela jednomjesečnu humanitarnu akciju pod nazivom “Pomozite da pomognemo“. Tokom akcije građani mogu donirati novac,prehrambene artikle,odjeću,obuću i higijenska sredstva. Volonteri ove organizacije u subotu,17.10. ...
Pročitaj
ODRŽAN DJEČIJI MASKENBAL
PRIJEM ZA NAJUSPJEŠNIJE UČENIKE SA REPUBLIČKIH TAKMIČENJA
OBAVJEŠTENJE
PODRŠKA ZAJEDNIČKOM KANDIDATU ZA NAČELNIKA OPŠTINE
POČELA AKCIJA “POMOZITE DA POMOGNEMO“

Show Buttons
Hide Buttons