PROGLAŠENI NAJBOLJI U JUNIORSKOJ I SENIORSKOJ KATEGORIJI

Nakon prvog dana  15. Međunarodnog turnira u tekvondou u Prnjavoru  koji je bio rezervisan za juniore i seniore proglašeni su najuspješniji takmičari u pojedinačnoj konkurenciji.

U kategoriji juniora za najuspješnije  proglašeni  su  Sava Njegovan iz Tekvondo kluba Prnjavor i Jelena Nađpastor  iz Tima Srbija.

Kod mlađih juniora za najuspješnije proglašeni su  članovi Tekvondo kluba “ Tigar“ iz Cazina Muhamed Džinović  i Hana Hekić .

Najuspješnija seniorka  je  Samra Mršo iz Tekvondo kluba  “Tekjon “Sarajevo,a najuspješniji senior Stefan Fešiš  iz Tekvondo kluba  Prnjavor.

U ekipnom dijelu takmičenja muška seniorska  i juniorska ekipa Tekvondo kluba Prnjavor osvojila je prvo mjesto u borbama.

Danas će najmlađi takmičari podijeljeni u tri starosne kategorije odmjeriti snage u dvije discipline, u borbama i formama.

Na turniru učestvuje 28 ekipa  iz šest zemalja sa oko 290 takmičara.

Organizator turnira je Tekvondo klub Prnjavor,a generalni pokrovitelj opština Prnjavor.(kraj) / ts / foto / 

PROČITAJTE JOŠ
Teritorijalna vatrogasna jedinica u Prnjavoru predstavila je danas cisternu zapremine 7.000 litara koju je donirao Vatrogasni savez Republike Srpske, čija je vrijednost 35.000 KM. Komandir ove jedinice Dušan Slijepčević kaže da ...
Pročitaj
ОДРЖАНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА РЕЗУЛТАТА ПРОЈЕКТА ИН ФОНДАЦИЈЕ
ПРЊАВОР,5. МАРТА - Представљањем  закључака четири фокус групе и резултата шест мини пројеката које су осмислили и имплементирали млади у Прњавору данас је одржана завршна презентација резултата пројекта Ин фондације ...
Pročitaj
NEKROLOG ZA JUNAKA
Doktor Miodrag Lazić nenadano je došao među sarajevske, trebevićke i romanijske Srbe i ušao u srca tih ljudi, u istoriji njihovog kraja i na kraju - u istoriju najznamenitijih Srba ...
Pročitaj
  PRNJAVOR, 4. OKTOBRA /SRNA/ - Suština politike Socijalističke partije u narednim godinama će biti nastavak ekonomskog jačanja Republike Srpske, što je preduslov za socijalnu stabilnost, rekao je predsjednik ove stranke ...
Pročitaj
VATROGASCIMA DONIRANA CISTERNA
ОДРЖАНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА РЕЗУЛТАТА ПРОЈЕКТА ИН ФОНДАЦИЈЕ
NEKROLOG ZA JUNAKA
ĐOKIĆ: ZA EKONOMSKI JAKU I SOCIJALNO STABILNU SRPSKU/IZBORI
NOVI SMS SERVIS

Show Buttons
Hide Buttons