“RIJALITI OBRAČUN” PRED PRNJAVORSKOM PUBLIKOM

Beogradski glumci Ivan Bekjarev, Danina Jeftić i Igor Damnjanović odigrali su sinoć u Domu kulture u Prnjavoru predstavu pod nazivom “Rijaliti obračun”.

Bekjarev je istakao da je predstava istovremeno i smiješna i tužna.

“U poplavi rijaliti programa ovo je jedan dobar pristup toj temi jer prikazuje šta se dešava po završetku takvog projekta sa ljudima koji su u njemu učestvovali. Nažalost i naš svakodnevni život sve više liči na rijaliti”, kaže Bekjarev.

Prije večerašnjeg izlaska na scenu glumci su održali probu, a Bekjarev je rekao da se pripreme za nastup uvijek odvijaju ozbiljno.

“Ne smijemo iznevjeriti publiku, pred svaku predstavu vježbamo bilo da je u Beogradu, Prnjavoru ili NJujorku. Moramo biti profesionalci u svakoj prilici. Cijeli život učimo, jednostavno takav nam je posao”, naglasio je on.

Bekjarev je podsjetio i da je do sada dosta puta nastupao pred publikom u Prnjavoru. “To je rijetko njegovana i stručna publika, zbog čega kao glumac pred njima, kad izađem na binu, nemam ni strah ni tremu”, naveo je Bekjarev.

Predstava “Rijaliti obračun” izvedena je u okviru programa obilježavanja 24. marta-Dana opštine Prnjavor, a ulaz za sve posjetioce bio je besplatan.

Predstava “Rijaliti obračun” rađena je po tekstu srpskog novinara, voditelja i pisca Vanje Bulića. /kraj/ts/foto/ 

PROČITAJTE JOŠ
ПОД НАДЗОРОМ 146 ОСОБА
ПРЊАВОР, 5. МАЈА - На подручју општине Прњавор под здравственим надзором налази се 146  особа, саопштено је из општинског Штаба за ванредне ситуације.На данашњој сједници је констатовано да је у ...
Pročitaj
Sve osnovne i jedna muzička škola na području opštine Prnjavor prigodnim programom obilježile su danas školsku slavu Savindan. Posebno svečano bilo je u Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" u Donjim Vijačanima ...
Pročitaj
Kolo srpskih sestara iz Prnjavora, u saradnji sa vlasnikom Restorana "Leburić" Borisom Leburićem, provelo je akciju božićnog darivanja 100 članova socijalno najugroženijih porodica na području opštine. Predsjednik ove humanitarne organizacije LJubinka ...
Pročitaj
Polaganjem vijenaca u Spomen hramu na Vučijaku i kod Spomen-obilježja u Šibovskoj i održavanjem svečane sjednice Skupštine opštine u Prnjavoru je obilježen 24. mart - Dana ove opštine. Načelnik opštine Siniša ...
Pročitaj
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !!!
ПОД НАДЗОРОМ 146 ОСОБА
PROSLAVLJENA ŠKOLSKA SLAVA
BOŽIĆNI POKLON ZA SOCIJALNO UGROŽENE
POLOŽENI VIJENCI I DODIJELJENA PRIZNANJA

Show Buttons
Hide Buttons