КРОЗ МЈЕСЕЦ ДАНА ПОТПИСИВАЊЕ СПОРАЗУМА О САРАДЊИ СА “ЦРВЕНОМ ЗВЕЗДОМ”

ПРЊАВОР, 16.ОКТОБРА – Делегација Омладинске школе Фудбалског клуба /ФК/  „Црвена звезда“ из Београда посјетила је данас општину Прњавор гдје су разговарали са начелником општине Дарком Томашем и  представницима  Омладинске школе ФК „Љубић“ о будућној сарадњи на стручном усавршавању тренера и играча, а потписивање споразума о сарадњи два клуба најављен је кроз мјесец дана.

Координатор  школе фудбала “Црвена Звезда” Владимир Цвјетићанин каже да београдски клуб у свом раду има праксу да сарађује са мањим клубовима и кроз омладинску школу ради на идентификацији талената.

“Након неколико година договора и преговора ово је почетак наше сарадње са ‘Љубићем’ јер нам је у интересу да дођемо на ово подручје” , рекао је Цвјетићанин новинарима.

Он је најавио могућност доласка неке од селекција “Црвене звезде”  када буде уприличено отварање новог стадиона у Прњавору.

Главни тренер Омладинске школе ФК “Црвена звезда” Никола Јелић каже да су дуго пратили  и бирали људе са којима ће у будућности сарађивати на овим просторима, а да су у “Љубићу” препознали ентузијазам људи, сјајну организацију и инфраструктуру која је из дана у дан све боља.

Шеф Омладинске школе ФК “Љубић”  Горан Декет рекао је да је велико задовољство што је “Црвена Звезда”  препознала добар рад у Љубићу.

Декет кажеда је “Звезда”   први клуб из Србије са којим су успоставили овакав вид сарадње.

Начелник општине Дарко Томаш изразио је увјерење да ће неки од играча из “Љубићевог” подмлатка  наћи своје мјесто у већим срединама и клубовима као што је “Звезда”.

“У наредних мјесец дана биће потписан споразум о сарадњи два клуба. Вјерујем да ће то бити нова степеница у развоју нашег спортског колектива” , рекао је Томаш.

Омладинска школа ФК “Љубић” Прњавор  има око 200 младих играча.  /крај/тс/фото

 
PROČITAJTE JOŠ
JUBILARNA MOTORIJADA OD 2. DO 4. JUNA
Deseta Motorijada u Prnjavoru biće održana od 2. do 4. juna, a dolazak prvih bajkera najavljen je već od sutra, rekao je Srni predsjednik Moto-kluba "Prnjavor 07" Boro Mijić. On kaže ...
Pročitaj
НЕМА ОБОЉЕЛИХ, ПОД НАДЗОРОМ 96 ОСОБА
ПРЊАВОР, 14. МАРТА - На подручју општине Прњавор према извјештају Хигијенско – епидемиолошке службе Дома здравља Прњавор нема регистрованих случајева обољелих од вируса корона, док се према подацима до13.00 часова ...
Pročitaj
  Karate reprezentacija Republike Srpske pobjednik je Kupa nacija koje je održano u Prnjavoru, dok je u pojedinačnoj konkurenciji najbolji rezultat u borbama ostvario Rumun Jurjeslo Jonut. Jonut je rekao da je ...
Pročitaj
Na području opštine Prnjavor situacija se stabilizovala nakon poplave, voda se sa kritičnih tačaka povukla u korita, a saobraćaj je normalizovan na svim putnim pravcima, potvrđeno je Srni u opštinskom ...
Pročitaj
EKIPE ZA ČIŠĆENjE NA TERENU,PUTEVI PROHODNI
Putni pravci na području opštine Prnjavor su prohodni, a ekipe preduzeća “Kusić putevi“ koje je zaduženo za zimsko održavanje puteva na području ove lokalne zajednice su od ranog jutra na ...
Pročitaj
JUBILARNA MOTORIJADA OD 2. DO 4. JUNA
НЕМА ОБОЉЕЛИХ, ПОД НАДЗОРОМ 96 ОСОБА
SRPSKA PRVA U KUPU NACIJA
VODA SE POVUKLA, SLIJEDI PROCJENA ŠTETE
EKIPE ZA ČIŠĆENjE NA TERENU,PUTEVI PROHODNI
Show Buttons
Hide Buttons