КРОЗ МЈЕСЕЦ ДАНА ПОТПИСИВАЊЕ СПОРАЗУМА О САРАДЊИ СА “ЦРВЕНОМ ЗВЕЗДОМ”

ПРЊАВОР, 16.ОКТОБРА – Делегација Омладинске школе Фудбалског клуба /ФК/  „Црвена звезда“ из Београда посјетила је данас општину Прњавор гдје су разговарали са начелником општине Дарком Томашем и  представницима  Омладинске школе ФК „Љубић“ о будућној сарадњи на стручном усавршавању тренера и играча, а потписивање споразума о сарадњи два клуба најављен је кроз мјесец дана.

Координатор  школе фудбала “Црвена Звезда” Владимир Цвјетићанин каже да београдски клуб у свом раду има праксу да сарађује са мањим клубовима и кроз омладинску школу ради на идентификацији талената.

“Након неколико година договора и преговора ово је почетак наше сарадње са ‘Љубићем’ јер нам је у интересу да дођемо на ово подручје” , рекао је Цвјетићанин новинарима.

Он је најавио могућност доласка неке од селекција “Црвене звезде”  када буде уприличено отварање новог стадиона у Прњавору.

Главни тренер Омладинске школе ФК “Црвена звезда” Никола Јелић каже да су дуго пратили  и бирали људе са којима ће у будућности сарађивати на овим просторима, а да су у “Љубићу” препознали ентузијазам људи, сјајну организацију и инфраструктуру која је из дана у дан све боља.

Шеф Омладинске школе ФК “Љубић”  Горан Декет рекао је да је велико задовољство што је “Црвена Звезда”  препознала добар рад у Љубићу.

Декет кажеда је “Звезда”   први клуб из Србије са којим су успоставили овакав вид сарадње.

Начелник општине Дарко Томаш изразио је увјерење да ће неки од играча из “Љубићевог” подмлатка  наћи своје мјесто у већим срединама и клубовима као што је “Звезда”.

“У наредних мјесец дана биће потписан споразум о сарадњи два клуба. Вјерујем да ће то бити нова степеница у развоју нашег спортског колектива” , рекао је Томаш.

Омладинска школа ФК “Љубић” Прњавор  има око 200 младих играча.  /крај/тс/фото

 
PROČITAJTE JOŠ
ВИРУС КОРОНА : ПРЕДСТАВНИЦИ 11 ОПШТИНА И ГРАДОВА РАЗГОВАРАЛИ О ПРЕВЕНТИВНИМ МЈЕРАМА
ПРЊАВОР, 13. МАРТА  - Начелници иградоначеници Прњавора, Српца,  Дервенте,  Бања Луке, Брода, Челинца, Добоја, Станара, Модриче, Теслића и Лакташа разговарали су данас у Прњавору о превентивним мјерама усљед пандемије вируса ...
Pročitaj
    PRNJAVOR, 27. SEPTEMBRA /SRNA/ - Kandidat Koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik poručio je večeras na predizbornom skupu u Prnjavoru da ova koalicija želi Srpsku, koja će biti ...
Pročitaj
ЗА КРУЖНУ РАСКРСНИЦУ НА ВИЈАЦИ 815.000 КМ
ПРЊАВОР, 5. МАРТА  - У прњаворском приградском насељу Вијака данас је почела изградња кружног тока у вриједности 815.000 КМ, чему су присуствовали вршилац дужности директора предузећа "Путеви Републике Српске" Ненад ...
Pročitaj
Kandidat Saveza za promjene za predsjednika Republike Srpske Ognjen Tadić ocijenio je danas da su stanovnici opštine Prnjavor ispravno odlučili kada su 2012. godine podržali SDS i partnere ove stranke, ...
Pročitaj
OPŠTINSKO RUKOVODSTVO DARIVALO 325 PRVAČIĆA
Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš i predsjednik Skupštine opštine Željko Simić posjetili su danas osnovne škole na području opštine i uručili paketiće za 325 prvačića. Najviše prvačića, kao i ranijih godina, ...
Pročitaj
ВИРУС КОРОНА : ПРЕДСТАВНИЦИ 11 ОПШТИНА И ГРАДОВА
DODIK: SRPSKA DA BUDE ŠTO VIŠE DRŽAVA/IZBORI 2014./
ЗА КРУЖНУ РАСКРСНИЦУ НА ВИЈАЦИ 815.000 КМ
TADIĆ: PROMJENOM VLASTI DOŠLO DO POZITIVNIH PROMJENA/IZBORI 2014/
OPŠTINSKO RUKOVODSTVO DARIVALO 325 PRVAČIĆA
Show Buttons
Hide Buttons