КРОЗ МЈЕСЕЦ ДАНА ПОТПИСИВАЊЕ СПОРАЗУМА О САРАДЊИ СА “ЦРВЕНОМ ЗВЕЗДОМ”

ПРЊАВОР, 16.ОКТОБРА – Делегација Омладинске школе Фудбалског клуба /ФК/  „Црвена звезда“ из Београда посјетила је данас општину Прњавор гдје су разговарали са начелником општине Дарком Томашем и  представницима  Омладинске школе ФК „Љубић“ о будућној сарадњи на стручном усавршавању тренера и играча, а потписивање споразума о сарадњи два клуба најављен је кроз мјесец дана.

Координатор  школе фудбала “Црвена Звезда” Владимир Цвјетићанин каже да београдски клуб у свом раду има праксу да сарађује са мањим клубовима и кроз омладинску школу ради на идентификацији талената.

“Након неколико година договора и преговора ово је почетак наше сарадње са ‘Љубићем’ јер нам је у интересу да дођемо на ово подручје” , рекао је Цвјетићанин новинарима.

Он је најавио могућност доласка неке од селекција “Црвене звезде”  када буде уприличено отварање новог стадиона у Прњавору.

Главни тренер Омладинске школе ФК “Црвена звезда” Никола Јелић каже да су дуго пратили  и бирали људе са којима ће у будућности сарађивати на овим просторима, а да су у “Љубићу” препознали ентузијазам људи, сјајну организацију и инфраструктуру која је из дана у дан све боља.

Шеф Омладинске школе ФК “Љубић”  Горан Декет рекао је да је велико задовољство што је “Црвена Звезда”  препознала добар рад у Љубићу.

Декет кажеда је “Звезда”   први клуб из Србије са којим су успоставили овакав вид сарадње.

Начелник општине Дарко Томаш изразио је увјерење да ће неки од играча из “Љубићевог” подмлатка  наћи своје мјесто у већим срединама и клубовима као што је “Звезда”.

“У наредних мјесец дана биће потписан споразум о сарадњи два клуба. Вјерујем да ће то бити нова степеница у развоју нашег спортског колектива” , рекао је Томаш.

Омладинска школа ФК “Љубић” Прњавор  има око 200 младих играча.  /крај/тс/фото

 
PROČITAJTE JOŠ
ДВОЈЕ НОВОЗАРАЖЕНИХ НА БОЛНИЧКОМ ЛИЈЕЧЕЊУ
ПРЊАВОР, 7. ОКТОБРА - У протекла 24 часа на подручју општине Прњавор регистрованa су још два случаја заразе вирусом корона, а оба лица су на болничком лијечењу у Универзитетском клиничком ...
Pročitaj
ЗАРАЖЕНИ ПОД НАДЗОРОМ, ОСОБЕ ИЗ БЛИСКОГ КОНТАКТА НЕГАТИВНЕ
ПРЊАВОР, 18. МАРТА  - Лице са подручја општине Прњаворза које је јуче утврђено да је позитивно на вирус корона налази се под здравственим надзором, као и особе које су биле ...
Pročitaj
  Nacionalni ansambl “Venac” iz Gračanice i ansambl “Kopaonik” iz Leposavića predstavili su se večeras u Prnjavoru igrama i pjesmama sa Kosova i Metohije,te spletom igara iz cijele Srbije. Direktorica ansambla “Venac” ...
Pročitaj
Druga javna prodaja imovine "Banje Kulaši" kod Prnjavora zakazana je za 12. decembar u Okružnom privrednom sudu u Banjaluci. Procijenjena vrijednost zemljišta banje, objekata i opreme je 4.529.493 KM. Predviđeno je ...
Pročitaj
ПРОГРАМ БАЊСКЕ РЕХАБИЛИТАЦИЈЕ ПРОШЛО 8.247 КОРИСНИКА
ПРЊАВОР, 23. ОКТОБРА - Министар рада и борачко – инвалидске  заштите Републике Српске Душко Милуновић рекао је данас да је кроз редован програм бањске рехабилитације који се у Републици Српској ...
Pročitaj
ДВОЈЕ НОВОЗАРАЖЕНИХ НА БОЛНИЧКОМ ЛИЈЕЧЕЊУ
ЗАРАЖЕНИ ПОД НАДЗОРОМ, ОСОБЕ ИЗ БЛИСКОГ КОНТАКТА НЕГАТИВНЕ
NASTUPILI ČUVARI SRPSKE KULTURNE BAŠTINE
LICITACIJA ZAKAZANA ZA 12. DECEMBAR
ПРОГРАМ БАЊСКЕ РЕХАБИЛИТАЦИЈЕ ПРОШЛО 8.247 КОРИСНИКА
Show Buttons
Hide Buttons