КРОЗ МЈЕСЕЦ ДАНА ПОТПИСИВАЊЕ СПОРАЗУМА О САРАДЊИ СА “ЦРВЕНОМ ЗВЕЗДОМ”

ПРЊАВОР, 16.ОКТОБРА – Делегација Омладинске школе Фудбалског клуба /ФК/  „Црвена звезда“ из Београда посјетила је данас општину Прњавор гдје су разговарали са начелником општине Дарком Томашем и  представницима  Омладинске школе ФК „Љубић“ о будућној сарадњи на стручном усавршавању тренера и играча, а потписивање споразума о сарадњи два клуба најављен је кроз мјесец дана.

Координатор  школе фудбала “Црвена Звезда” Владимир Цвјетићанин каже да београдски клуб у свом раду има праксу да сарађује са мањим клубовима и кроз омладинску школу ради на идентификацији талената.

“Након неколико година договора и преговора ово је почетак наше сарадње са ‘Љубићем’ јер нам је у интересу да дођемо на ово подручје” , рекао је Цвјетићанин новинарима.

Он је најавио могућност доласка неке од селекција “Црвене звезде”  када буде уприличено отварање новог стадиона у Прњавору.

Главни тренер Омладинске школе ФК “Црвена звезда” Никола Јелић каже да су дуго пратили  и бирали људе са којима ће у будућности сарађивати на овим просторима, а да су у “Љубићу” препознали ентузијазам људи, сјајну организацију и инфраструктуру која је из дана у дан све боља.

Шеф Омладинске школе ФК “Љубић”  Горан Декет рекао је да је велико задовољство што је “Црвена Звезда”  препознала добар рад у Љубићу.

Декет кажеда је “Звезда”   први клуб из Србије са којим су успоставили овакав вид сарадње.

Начелник општине Дарко Томаш изразио је увјерење да ће неки од играча из “Љубићевог” подмлатка  наћи своје мјесто у већим срединама и клубовима као што је “Звезда”.

“У наредних мјесец дана биће потписан споразум о сарадњи два клуба. Вјерујем да ће то бити нова степеница у развоју нашег спортског колектива” , рекао је Томаш.

Омладинска школа ФК “Љубић” Прњавор  има око 200 младих играча.  /крај/тс/фото

 
PROČITAJTE JOŠ
Predstavnici Opštinske organizacije Crvenog krsta u Prnjavoru uručili su pakete pomoći dvjema socijalno ugroženim porodicama. Pomoć u vidu prehrambenih i higijenskih paketa dobile su porodice Mušinović i Srdić. Sekretar prnjavorskog Crvenog krsta ...
Pročitaj
ПОЧЕЛА ПОЗОРИШНА РЕВИЈА “ПРЊАВОР И ПРИЈАТЕЉИ”
ПРЊАВОР, 17. СЕПТЕМБРА - Шеста позоришна ревија "Прњавор и пријатељи" у организацији Драмске сцене Српског културног и просвјетног друштва /СПКД/ "Просвјета" почела је синоћњим реизвођењем представе "То нисам ја".Руководилац Драмске ...
Pročitaj
PRIJEM ZA RODITELJE  POGINULIH BORACA
Predstavnici lokalne vlasti u Prnjavoru  prvi put nakon dvadeset godina, povodom Dana opštine Prnjavor, upriličili su danas prijem za roditelje poginulih boraca sa područja prnjavorske  opštine. Načelnik opštine Darko Tomaš kaže ...
Pročitaj
U Prnjavoru će do sredine septembra biti održan sastanak predstavnika grčkog privrednog sektora sa privrednim savjetom opštine na kojem će biti definisane mogućnosti međusobnog poslovnog povezivanja, najavio je danas načelnik ...
Pročitaj
ОТВАРАЊЕМ ПРВОГ ТЕРЕНА ЗАПОЧЕЛА РЕАЛИЗАЦИЈА ПРОЈЕКТА „ФИФА ГОЛ“
ПРЊАВОР, 11. ДЕЦЕМБРА - Изградњом терена са вјештачком травом и његовим данашњим свечаним отварањем у Прњавору је почела реализација пројекта „Фифа гол“ за који је општина Прњавор од Свјетске фудбалске ...
Pročitaj
POMOĆ SOCIJALNO UGROŽENIM PORODICAMA
ПОЧЕЛА ПОЗОРИШНА РЕВИЈА “ПРЊАВОР И ПРИЈАТЕЉИ”
PRIJEM ZA RODITELJE POGINULIH BORACA
PRIVREDNA ŠANSA ZA IZLAZAK NA GRČKO TRŽIŠTE
ОТВАРАЊЕМ ПРВОГ ТЕРЕНА ЗАПОЧЕЛА РЕАЛИЗАЦИЈА ПРОЈЕКТА „ФИФА ГОЛ“
Show Buttons
Hide Buttons